Print

Oud-Gastel

Basisschool TaLente - de toekomst in zichtBasisschool TaLente is officieel op 1 augustus 2017 gestart. Hij is ontstaan uit een fusie tussen de st. Bernardusschool en de st. Joannesschool, beide behorend tot de Borgesiusstichting en gevestigd in Oud Gastel. Bs TaLente is gevestigd in het nieuwe gebouw Futura, gelegen aan de Schoolstraat.

TaLente: een naam met twee elementen (en dus ook twee hoofdletters):
–  Lente: de leerlingen staan aan het begin van hun leven en leggen daar de basis om tot volle groei te kunnen komen.
–  Talent: alle leerlingen hebben eigen talenten waar we samen naar op zoek gaan zodat ze die zelf kunnen uitbouwen en ten volste kunnen gebruiken. Die talenten maken elke leerling uniek en zijn een uitdaging voor ons als school om hierbij aan te sluiten.
Het bijbehorende beeldmerk is als een verrekijker, gericht op de toekomst. Een mooi beeld ontstaat als je alle talenten (gekleurde vlakken als velden die in bloei staan) met elkaar combineert. Elk kind is een uniek individu, maar samen vormen we één groep en één school. We versterken elkaar.

Op bs TaLente wordt modern onderwijs gegeven in een gestructureerde omgeving. We sluiten aan bij de onderwijsbehoeftes van de kinderen en gaan op zoek naar de kansen die dit biedt. Elk kind zijn eigen talent, elk kind zijn eigen kansen in groei en ontwikkeling.

Meer informatie over onze school kunt u lezen op onze website. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken; de koffie staat voor u klaar!

www.bstalente.nl