Onderwijs iets voor jou? Kom langs en onderzoek de mogelijkheden.

Misschien denk je er al een tijdje over na: past het onderwijs bij mij? Wat zijn de mogelijkheden?
Of misschien ken je wel iemand in je directe omgeving die over deze vraag nadenkt? Wij helpen je graag verder!

Tijdens de inspiratieavond op 31 januari a.s. maak je kennis met dit prachtige vak en de mogelijkheden die er voor jou zijn. Als starter, maar ook als kandidaat met werkervaring buiten het onderwijs.

Je bent van harte welkom op basisschool TaLente te Oud Gastel (Schoolstraat 5)

Wat kun je deze avond verwachten?

19.00 – 19.30 uur: Inloop

19.30 – 19.40 uur: Onderwijs in de toekomst door  Robert-Jan Koevoets, bestuurder van de Borgesiusstichting

19.40 – 19.50 uur: Pitch met kandidaten over mogelijkheden opleidingen

19.50 – 21.30 uur: informatiekraampjes met informatie vanuit en over:
                               - Pabo: informatie m.b.t.  verschillende opleidingen en mogelijkheden
                               - HRM-zaken: aanstelling, inschaling, carrièreperspectief, zij-instroom, etc.
                               - basisscholen
                               - studenten en leraren: hoe ervaren zij het werken in het onderwijs?

Wij kijken er erg naar uit om jou meer te vertellen over het werken in het basisonderwijs.
Ben je van plan om te komen? Meld je dan aan via HRM@borgesiusstichting.nl

Graag tot ziens!

Heb je vooral interesse in zij-instroom? Kom dan naar de informatieavond op Pabo Avans op 14 januari a.s. Klik hier voor meer info.